sc Innr / Change the way you experience lighting

Installatie


Installatie


Installatie


Hoe koppel ik de Innr lampen aan mijn Innr Bridge?


Stap 1


Sluit je lampen aan (en controleer dat ze 2x knipperen als je ze aanzet; dat betekent dat ze klaar zijn om te koppelen aan de bridge/app).Stap 2


Sluit de bridge aan op je router via de bijgeleverde ethernetkabel en de adapter; wacht tot de 3 LEDs alle drie minimaal 30 seconden groen zijn.Stap 3


Installeer en start dan de App en volg de volgende stappen:
Stap 4

Druk minimaal 3 sec op de knop op de bridge totdat de LED in de knop groen knippert. Als de Bridge geregistreerd is kom je in het "Account aanmaken" scherm. Maak een account aan als u een nieuwe gebruiker bent.

Stap 5

Je belandt nu in het "Nieuwe Kamer" scherm. Voer een naam in voor je nieuwe kamer en kies een kamertype. Bevestig met het vinkje.

Stap 6

Druk op "Zoeken" en zet nu de eerste lamp één keer uit en weer aan; hij knippert eerst 2x en even daarna nog een keer, ten teken dat de bridge hem gevonden heeft. Herhaal dit voor elke lamp.

Stap 7

Doe dit nu ook voor de afstandsbediening door minimaal 3 seconden tegelijk op de "program" en " - " knop te drukken tot het groene LEDje gaat knipperen.Als de bridge alle lampen en de afstandsbediening gevonden heeft (dat zie je in de app), druk dan op "gereed". De lampen en de afstandsbediening worden nu in het systeem vastgelegd, zowel op de bridge als in de cloud.Veel gestelde vragen

1.) Waarom kan ik de lamp niet vinden in de app als ik hem aanzet en er naar zoek ?
De juiste volgorde is: eerst het zoeken starten in de app en dan de lamp uit- en aanzetten. Controleer of de lamp stroom krijgt en plaats hem binnen 5 meter van de Bridge. Als je de lamp eerder hebt gebruikt, moet hij misschien eerst gereset worden. Zie volgende vraag en antwoord.

2.) Kan ik de lamp resetten en aan een andere bridge / afstandsbediening koppelen ?
Ja, door 6x de lamp vlot achter elkaar uit en aan te zetten wordt hij handmatig gereset. De lamp zal twee keer knipperen als dit succesvol is gedaan. Zie onze YouTube instructie.

3.) Hoe zorg ik voor een optimaal bereik voor de Innr Bridge?
Zet de Bridge op een centrale plek, buiten de meterkast en kijk uit met metalen lampenkappen.Meer informatie, tips en andere veel gestelde vragen kun je vinden op:
www.innr.com/nl/service